Šport
0 ogledov

Vse je šlo v ...

Jesenicam in Olimpiji ni uspelo ponoviti lanske sezone. Žurnal24 main
Finančne težave, čudne okrepitve, trenerji brez avtoritete in še kaj. Upajmo, da grehi iz te sezone hokejske lige Ebel ne bodo vplivali tudi na prihajajoče.
 

Preberite še:

Intervju: Doug Bradley:
Kaj bi pa vi storili, če vam šef ne bi plačal
.

Po finalu Olimpije in tesnem porazu Jesenic v končnici so ljubitelji hokeja optimistično pričakovali začetek nove sezone lige Ebel. Kaj hitro pa se je vse spremenilo. Čudežnega Mika Posmo, ki je imel prijateljski odnos z igralci, nekateri od njih pa so to znali tudi izkoristiti, je po poraznem začetku sezone pri zmajih zamenjal Randy Edmonds. Ta je hotel hitro vzpostaviti avtoriteto, pri tem pa pozabil, da ni več trener mlajših selekcij. Verjetno na vzdušje v garderobi ni dobro vplivalo niti dejstvo, da je domače igralce klical po številkah, tuje pa po imenih. Nič kaj posrečena izbira vodstva Olimpije, ni kaj. Je pa Matjaž Sekelj ob koncu sezone potegnil pogumno potezo in se vsaj za nekaj časa odrekel bogato plačanim tujcem. Morda bi s tem lahko poskusili nadaljevati, tudi gledalci bi lažje sprejemali poraze domačih fantov. S finančnimi težavami se ukvarjajo tudi na Jesenicah. Recesija je pač prizadela glavnega pokrovitelja. Plače zamujajo že nekaj mesecev, kar se je naposled pokazalo tudi na igri železarjev. Povsem razumljivo. Tu je še najtežje kriviti hokejiste, bolj bi se moralo zamisliti vodstvo kluba. Upajmo, da grehi iz te sezone ne bodo vplivali tudi na prihajajoče. To velja za oba kluba.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.