Šport
20 ogledov

Vse tekme hokejistov Olimpije na Šport TV

hokej Anže Petkovšek
Slovenska športna televizija Šport TV je zakupila pravice za prenos razširjenega avstrijskega državnega prvenstva v hokeju na ledu, lige Ebel.

Gledalci športne televizije Šport TV si bodo tako lahko v sezoni 2014/15 ogledali vse domače tekme ljubljanske Telemach Olimpije v živo.

"Televizija Šport TV je bila vedno izjemno naklonjena hokeju, kar potrjujejo tudi naši prenosi svetovnih prvenstev, lige NHL, hokejske lige prvakov in tudi lige Ebel. Vesel sem, da bomo gledalcem znova lahko ponudili tudi slovenski hokej, kar se navsezadnje sklada tudi z našo filozofijo podpore slovenskega športa," je dejal odgovorni urednik Tilen Trotovšek.

Tudi s studijskim delom

Prenose bodo na Šport TV popestrili s studijskim programom pred in po tekmah. Prvi prenos si bodo gledalci na Šport TV 1 lahko ogledali v petek ob 19. uri, ko se bodo hokejisti Olimpije pomerili z beljaškim moštvom VSV, so sporočili iz Šport TV.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.