Šport
52 ogledov

Vsega je kriv Jagger!

Mick Jagger EPA
Brazilija je našla krivca za ponižujoč poraz na nagometnem prvenstvu. Vsega naj bi bil kriv Mick Jagger


Poraz Brazilije proti Nemčiji z 7:1 še dolgo časa ne bo pozabljen.  Za katastrofo pa so zdaj okrivili rockovskega zvezdnika Micka Jaggerja.

Bolje, da ne navija

Britanski zvezdnik je znan kot velik ljubitelj nogometa in tudi kot človek, ki ekipam, za katere navija, ne prinaša sreče. Jagger je namreč na SP v Južni Afriki pred štirimi leti obiskal tekme, a so tiste ekipe, za katere je stiskal pesti, izpadle. Bil je na tekmi, ko je izpadla Anglija, ko je začel navijati za ZDA, je videl slovo te ekipe, na koncu pa je enako usodo doživela tudi Brazilija.

Obračanje "uroka" ni pomagalo 


Pevec skupine The Rolling Stones je bil tudi na tribuni brazilskega poloma proti Nemčiji v Belo Horizonteju. Ko so to videli navijači domače reprezentance, so "urok" skušali obrniti na Nemčijo, zato so kartonskega Jaggerja pobarvali v nemške barve. A jim to na koncu ni pomagalo. Za prekletstvo, po mnenju Brazilcev, je Jagger skrbel tudi, ko ni bil v državi, ki gosti mundial. Ko je bil na koncertu v Rimu, je trdil, da bo Italija opravila z Urugvajem, a do tega ni prišlo, kasneje pa je spremenil mnenje in dejal, da bodo Portugalci svetovni prvaki. A so tudi ti hitro zapustili prvenstvo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.