Šport
11 ogledov

Vstane in že je na turnirju

1/2
Žurnal24 main
Finski igralec pokra Patrik Antonius le redko igra na na katerem od večjih turnirjev, vendar pa se prav vsako letu udeleži turnirja EPT Grand Final v Monte Carlu.

Vsi ki kolikor toliko poznate glavne akterje v svetu pokra, veste, da boste Finca Patrika Antoniusa le redko videli igrati na katerem od večjih turnirjev, vendar pa se prav vsako letu udeleži turnirja EPT Grand Final v Monte Carlu. Zakaj? Zato ker se igra pred njegovim domačim pragom.

Kljub temu, da se vsako leto vse več profesionalnih pokerašev seli v Las Vegas, kjer domujejo skorajda vse najdražje denarne igre na svetu, pa so se nekateri, kot je Patrik, odločili, da raje živijo izven vsega tistega trušča in cirkusa, ki vlada v ameriški igralniški Meki. Seveda ima tudi Finec tam eno od svojih domovanj, a njegova baza vseeno ostaja Monako, kjer preživi večino leta.

Kljub temu, da je Antonius predvsem specialist za denarno igro, pa nobeno leto vseeno ne zamudi priložnosti za nastop na tem, zanj "domačem" turnirju, kjer kot pravi: "zjutraj vstane, poje zajtrk, se odpravi po stopnicah navzdol in že je na turnirju.

Vsako leto ga na tem turnirju pred svoj mikrofon zvabi tudi naša Gloria Balding in tudi letos ni bilo prav nič drugače, saj je Gloria Finca včeraj ujela med enim od odmorov, tik preden je izpadel iz dneva 1A Glavnega turnirja EPT Monte Carlo. Celoten intervju si lahko pogledate v dodanem videu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.