Šport
18 ogledov

Vstopite v dom Phila Iveyja

(Foto: Pokernews.si) Žurnal24 main
Ob poplavi novodobnih medijev in tehnologij je skorajda prava redkost, da v svetu pokra najdete igralca, se jih otepa. Še posebej zanimivo je, da je eden takih prav veliki Phil Ivey.

Phil Ivey, ki vsako leto samo z igranjem prek spleta zasluži na milijone dolarjev, do pred kratkim ni imel niti svoje spletne strani niti računa na Twitterju. 35-letni Američan je s tem nekako prekinil svoj precej strog odnos do medijev in predstavnikov javnosti. Znano je namreč, da je Phil kljub svojemu razkošnemu in na trenutke že kar kričečemu življenjskemu slogu človek, ki ceni svojo zasebnost in je do zdaj ni bil pripravljen deliti z zunanjim svetom. Po ločitvi pa se očitno tudi to spreminja, saj je že kmalu po vrnitvi na Twitter (lani ga je že uporabljal kak mesec) skupnosti odprl vrata svojega doma.

Ivey pa se tu ni ustavil, temveč je naredil še korak naprej in končno zagnal tudi lastno spletno stran philivey.com. Stran je za zdaj sicer še v procesu izdelave, vendar pa je že sam korak, za katerega se je odločil Američan, vreden pohvale. Ko bo spletna stran začela s polnim obratovanjem, pa to utegne biti novo poglavje v življenju velikega Phila, saj bo prek nje vzpostavil nov kanal, prek katerega bodo imeli do njega dostop vsi njegovi številni oboževalci, ki bodo odslej lahko še tesneje sledili vsem njegovim dogodivščinam.

Če je verjeti napovedim, pa to ne bo edina izkušnja, ki jo bodo obiskovalci strani odnesli, saj naj bi Američan stran med drugim uporabljal tudi kot izobraževalno orodje. Po nekaterih napovedih naj bi bila Iveyjeva spletna stran namreč tudi njegov lasten vadbeni portal, prek katerega bodo obiskovalci (za zmerno plačilo seveda) deležni lekcij velikega mojstra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.