Šport
9 ogledov

Vstopnice za EP od srede

Slovenija Ukrajina EuroBasket Stožice Ljubljana zastava himna tribuna petje Saša Despot
Vstopnice za prvi del EuroBasketa 2015, ki bodo na voljo v Sloveniji, bodo v prodaji 4. marca, so sporočili predstavniki turistične agencije Kompas, uradnega partnerja Košarkarske zveze Slovenije.

Od 4. marca bo na prodajnih mestih Kompasa ter pri njihovih pooblaščenih prodajalcih moč kupiti paketne vstopnice za vseh pet tekem slovenske reprezentance, katerih cena se bo gibala med 55 in 170 evri. Prodaja posameznih vstopnic bo stekla 12. aprila. Vsi navijači, ki bodo vstopnice kupili pri Kompasu, bodo navijali v posebnem "slovenskem" sektorju v dvorani.

Poleg prodaje vstopnic je turistična agencija Kompas za vse navijače pripravila še pakete z avtobusnim prevozom in poseben "navijaški vlak", ki bo slovenske navijače peljal v Zagreb. V dogovoru s Termami Čatež pri Kompasu pripravljajo tudi posebne aranžmaje z možnostjo kopanja in druženja v navijaški coni v Čatežu z ogledom tekme v Zagrebu, ki bodo na voljo malce kasneje.

Za tekmo Slovenija : Hrvaška je organizator za Slovenske navijače omejil količino vstopnic na 3.000 vstopnic. Za ostale tekme Slovenije bodo, v kolikor bo povpraševanje večje, do razprodaje na voljo še dodatne količine vstopnic. 

"Kot je zdaj že v navadi, so vse podrobnosti, povezane s pripravami moških članskih reprezentanc A in B, do zadnje organizacijske podrobnosti pod streho že pred začetkom pomladi. Tako lahko že zdaj razkrijemo, da bo izbrana vrsta B priprave začela 7. junija, A-reprezentanca pa 17. julija. Reprezentanco A čaka 11 pripravljalnih tekem, med drugim 27. avgusta doma, v ljubljanskih Stožicah, proti svetovnim podprvakom, Srbom," je o programu slovenske izbrane vrste dejal direktor članskih reprezentanc Matej Avanzo. 

PRVI DEL, SKUPINA C (Zagreb):

1. kolo, sobota, 5. septembra:
15.00 - GRUZIJA : NIZOZEMSKA
18.00 - MAKEDONIJA : GRČIJA
21.00 - HRVAŠKA : SLOVENIJA

2. kolo, nedelja, 6. septembra:
15.00 - NIZOZEMSKA : MAKEDONIJA
18.00 - SLOVENIJA : GRUZIJA
21.00 - GRČIJA : HRVAŠKA

3. kolo, torek, 8. septembra:
15.00 - SLOVENIJA : NIZOZEMSKA 

18.00 - GRUZIJA : GRČIJA
21.00 - HRVAŠKA : MAKEDONIJA

4. kolo, sreda, 9. septembra:
15.00 - GRČIJA : SLOVENIJA

18.00 - MAKEDONIJA : GRUZIJA
21.00 - NIZOZEMSKA : HRVAŠKA

5. kolo, četrtek, 10. septembra:
15.00 - SLOVENIJA : MAKEDONIJA

18.00 - GRUZIJA : HRVAŠKA
21.00 - GRČIJA : NIZOZEMSKA

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.