Šport
8 ogledov

Vstopnice za večerni dvoboj z Italijo še na voljo

Parkirišča v Ljubljani FIBA
Čeprav je večina vstopnic za tekmo med Slovenijo in Italijo pošlo hitro, jih bo nekaj še vedno na voljo čez dan na blagajni Eventima v Stožicah.

Gre za neizkoriščene vstopnice, ki jih bosta vrnili Fiba in Fiba Europe in ki jih bo Košarkarska zveza Slovenije dala nazaj v prodajo, blagajna v Stožicah pa bo odprta med 12. in 22. uri. Enak sistem bo veljal na drugih dveh tekmah slovenske reprezentance v drugem delu, vstopnice pa gredo lahko v prodajo tudi pol ure pred začetkom tekme, so sporočili organizatorji.

Pridite z avtobusi

Vse obiskovalce tekme so vnovič pozvali, naj se v Stožice odpravijo z javnim prevozom (LPP), ki je tri ure pred posamezno tekmo in tri ure po njej za imetnike vstopnic brezplačen. Preostale, ki se bodo pripeljali z avtomobili, pa prosijo, naj parkirajo na označenih parkiriščih. (Kje lahko parkirate, si oglejte na sliki zgoraj.)

Bodite pravočasni

Vstopnice in akreditacije bodo organizatorji preverjali z elektronskimi čitalniki. Ker bo zato omejena pretočnost na vhodih v dvorane in bodo dvojno preverjali vstopnice, obiskovalce prosijo, naj do vhodov pridejo pravočasno. Vstop skozi prvi ring bo možen uro in 15 minut pred tekmo,vstop v dvorano pa uro pred začetkom tekme.

Tudi če imate vstopnici za zaporedni tekmi, morate iz dvorane

Ker so vstopnice za EuroBasket 2013 posamične in ne dnevne, bo organizator po vsaki tekmi praznil dvorano. Vse obiskovalce zato prosijo, naj čim prej, tudi tisti, ki imajo vstopnice za zaporedne tekme, po koncu tekme zapustijo dvorano, saj bo sledila priprava na nov dvoboj.

Obiskovalce prosijo še, naj si ogledajo seznam prepovedanih predmetov, ki jih ne bodo smeli vnesti v dvorano, in naj jih, da bi se izognili težavam in gneči, pustijo doma. Seznam in druga pomembna navodila si lahko ogledate tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.