Šport
31 ogledov

Vučinićev striptiz v belih spodnjicah

Mirko Vučinić
1/9
Reuters
Črnogorec Mirko Vučinić je zmagoviti gol proti Švici za minimalno zmago z 1:0 v kvalifikacijah za Euro 2012 proslavil s "striptizom" in s tem navdušil predvsem ženski del občinstva.

Črna gora pod vodstvom Zlatka Kranjčarja še naprej blesti v kvalifikacijah za nastop na evropskem prvenstvu leta 2012, ki bo v Ukrajini in na Poljskem. Črnogorci so na treh tekmah vpisali tri zmage in zanesljivo vodijo na lestvici skupine G. Kranjčarjevi izbranci so v petek z 1:0 ugnali tudi Švicarje. Strelca zmagovitega zadetka Mirka Vučinića pa je ob proslavljanju zmagovitega zadetka kar nekoliko zaneslo, saj si je slekel hlače, ki so nato pristale na njegovi glavi.

V torek na Wembleyju
Črnogorce v torek čaka trenutek resnice, ko se bodo na Wembleyju pomerili s Capellovo Anglijo. "Angleži so še vedno prvi favoriti za zmago v naši skupini, toda v London ne bomo odšli kot turisti. Poskušali bomo dokazati našo vrednost in nekaj iztržiti iz tega srečanja,“ je pred odhodom na Otok optimističen selektor Kranjčar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.