Šport
20 ogledov

Vujačić zaprosil Šarapovo

Marija Šarapova je takoj privolila v poroko s Sašo Vujačićem. (Foto: Reuters)
1/67
Žurnal24 main
Slovenski košarkar v dresu Los Angeles Lakers Saša Vujačić se je zaročil z rusko lepotico in teniško zvezdnico Marijo Šarapovo. Bo sprejela slovensko državljanstvo?

Saša Vujačić je zaročil rusko teniško lepotico Marijo Šarapavo in o tem spregovoril tik pred pripravljalno tekmo z Golden Statom, na kateri je v prvi peterki zamenjal Kobeja Bryanta.

Na vprašanje novinarja, ali je bil kaj nervozen, je 26-letni Mariborčan dejal, da ne in da je Šarapova, s katero sta skupaj eno leto, takoj privolila v poroko. "Lahko bi rekel, da je bila to stara šola zaroke.  Zelo je bila srečna, ko sem jo zaprosil," je novinarjem še zaupal Vujačić, ki je lepotico zaprosil na pikniku pri prijatelju.

Bo postala Slovenka?
Vprašanje na mestu je, ali bo Šarapova po poroki prevzela tudi slovensko državljanstvo. 23-letna Rusinja je v svoji karieri osvojila tri naslove za grand slam (Wimbledon leta 2004, OP ZDA 2006 in OP Avstralije 2008) in bila dolgo časa tudi najboljša igralka na svetu. Trenutno je 18. igralka sveta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.