Šport
23 ogledov

Vujović: Ni možnosti, da se to zgodi

Olimpijci Rio Saša Despot
Rokometna strokovnjaka Veselin Vujović in Lino Červar sta zavrnila govorice, da prevzemata hrvaško rokometno reprezentanco.

Črnogorski rokometni strokovnjak Veselin Vujović, ki je našo izbrano vrsto popeljal na olimpijske igre v Riu de Janeiru, bo ostal zvest slovenski reprezentanci, poročajo hrvaški mediji.

Vujović naj bi bil eden glavnih favoritov za naslednika nekdanjega hrvaškega selektorja Željka Babića.

Petinpetdesetletnik, ki poleg slovenske reprezentance poveljuje še RK Zagrebu, je navedbe o menjavi reprezentance odločno zanikal.

''Nobene možnosti ni, da prevzamem hrvaško klop, ne glede na to, da me večji del javnosti in ljudje iz mojega kluba želijo videti na tem položaju. S Slovenijo imam sklenjen dogovor še za dve leti, v petek pa v Zagreb prihajajo predstavniki zveze s ponudbo za podaljšanje,'' je za Balkan Handball povedal Vujović.

Podobno se je na navedbe hrvaških medijev odzval Lino Červar. ''Stalno me sprašujete o vrnitvi na Hrvaško. Trenutno sem osredotočen na Metalurg in Makedonijo. Tukaj sem in ne bom odšel,'' je zatrdil 65-letni rokometni trener, ki na klopi makedonske ekipe sedi že od leta 2009.

Vujović je slovensko rokometno reprezentanco prevzel leta 2015 po odhodu Borisa Denića. Rokometaše je vodil do 14. mesta na evropskem prvenstvu in šestega na olimpijskih igrah v Riu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.