Šport
44 ogledov

Vujoviću se trese trenerski stolček

veselin vujović EPA
Vse, kar je zadnji dve leti v Zagrebu gradil Veselin Vujović, se je čez noč razblinilo v prah, pišejo hrvaški mediji.

Rokometni kolektiv iz Zagreba, ki mu poveljuje selektor slovenske reprezentance Veselin Vujović, je zašel v veliko krizo. Hrvaški državni prvak je zabeležil tretji zaporedni poraz v Ligi prvakov in praktično nima več možnosti za napredovanje.

Vodstvo zagrebškega kluba se je znašlo pred dilemo: ali bo odslovilo trenerja ali štiri, pet igralcev obstoječe zasedbe? Odgovor bo jasen v prihajajočih dneh.

Po porazu na Švedskem so za zaprtimi vrati sestankovali Vujović, predsednik Zoran Gobac in direktor Ante Ančić, ki je črnogorskega strokovnjaka označil za najboljšega rokometnega trenerja na svetu. Sestanek je trajal več ur, tema pogovora pa je bila omenjena dilema. Večja možnost je, da trener ostane, slačilnici pa se obetajo kadrovske spremembe, piše 24sata.hr

''Tretji poraz, nabolj prepričljiv, najslabša tekma. Imel sem vtis, da bomo igrali bolje in zmagali. Začetek ni nakazoval takšnega zaključka. Ekipa je razpadla, naredili smo serijo napak. Ne prepoznam igralcev in ekipe. Vse kar se dogaja, je zelo čudno. Narediti moramo vse, da to spremenilo, vendar bo težko,'' je po tekmi povedal Vujović.

Črnogorski strokovnjak, ki je spisal novo pravljico slovenskega rokometa, si bo zdaj privoščil nekaj počitka. ''Ne morem več, za nekaj dni odhajam domov v Šabac,'' je sporočil klubu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.