Šport
20 ogledov

Vuvuzele – strah in trepet Špancev

Xavi se zna izkazati na sredini igrišča, a vuvuzela več kot očitno ni njegov ins
1/2
Žurnal24 main
Že res, da so dobri, toda vuvuzele niso zanje. Španski reprezentanti - najbolj netalentirani igralci v zgodovini vuvuzel. Poglejte si, kako so nanje trobili ali poizkušali trobiti Xavi, Iniesta, Villa in Ramos.

Novinarji španskega Canala + so že cel turnir strah in trepet španskih reprezentantov. Po sicer sproščenih pogovorih jim namreč v roko porinejo rdečo vuvuzelo, ki je naravnost zakleta, saj od sebe ne da nobenega zvoka. Po neuspelih poizkusih selektorja Vicenteja del Bosqueja je sledilo še pihanje v prazno v režiji Andrésa Inieste in Xavija Hernándeza, nekaj ponosa v vrsto Špancev pa so vrnili Sergio Ramos, Xabi Alonso in David Villa. Zanesljivi viri medtem govorijo o tem, da je ključ do uspešnega trobljenja v tehniki – podobno kot pri trobenti si je namreč treba pomagati tudi z jezikom. Vsaj tako pravijo ... Poglejte si torej "trobilce":

Xavi Hernández: "Dajte mi raje žogo!"

Andrés Iniesta: brez besed

David Villa: "To je rdeča Sportinga!"

Sergio Ramos: "No, da vidimo!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.