Šport
1706 ogledov

Vznemirjujoče: napadalca v glavo brcala športnega zvezdnika

Print Screen
Kontroverzni avstralski tenisač Bernard Tomic je bil tarča grobega fizičnega napada.

Po spletu je zaokrožil vznemirjujoč posnetek fizičnega napada na nekdanjega člana elitne teniške dvajseterice Bernarda Tomica. Okoliščine napada niso znane, prav tako v zvezi z incidentom ni bila podana prijava na policijo, so potrdile avstralske oblasti.

Na 17-sekundnem posnetku se Tomic, ki leži na tleh, poskuša z rokami ubraniti udarcev dveh moških. Napadalca ga medtem neusmiljeno brcata v predel glave in druge dele telesa. Eden od njih ga poskuša v nekem trenutku povleči nazaj na noge. 

Do napada naj bi po neuradnih informacijah prišlo v bližini salona za tetoviranje v mestu Gold Coast na skrajnem zahodu avstralskega Queenslanda.

Predstavniki tamkašnje policije so potrdili, da so s posnetkom seznanjeni, vendar dogodka ne preiskujejo. "Za zdaj ni mogoče potrditi, kdaj je do incidenta prišlo," je za News.com.au povedal predstavnik policije.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Tomic je nekoč veljal za enega najobetavnejših tenisačev na svetu, preden so njegovo kariero zasenčili številni incidenti. S svojimi izpadi si je pridobil sloves porednega dečka in postal eden najbolj nepriljubljenih tenisačev na ATP Touru.

Med drugim je bil osumljen vpletenosti v kokainsko afero, večkrat je moral pred sodnika zaradi prehitre vožnje, nespoštljivo se je vedel do avstralske teniške legende Lleytona Hewitta in si prislužil izključitev iz reprezentance za Davisov pokal, za povrhu pa se je grdo sporekel še z nekdanjim prijateljem Nickom Kyrgiosom. Z bivšim dekletom je kratek čas ustvarjal tudi vsebine za odrasle.

Nekoč 17. igralec sveta je lani nazadoval na 825. mesto letstvice ATP, letos pa se je z nekaj uspešnimi nastopi na turnirjih drugega ranga vrnil med najboljšo tristoterico. Nazadnje se je udeležil challengerja v Turčiji, kjer se je poslovil v drugem krogu.

Komentarjev 1