Šport > Nogomet
18 ogledov

Wenger in Mourinho sta se (skoraj) stepla

Mourinho vs. Wenger
1/4
Reševalni pas/Twitter
Glavne zvezde včerajšnjega londonskega derbija med Arsenalom in Chelseajem niso bili nogometaši, pač pa trenerja Arsene Wenger in Jose Mourinho, ki sta med tekmo skoraj obračunala s pestmi.

Po tekmi je na internetu završalo. Odzvali so se navijači, občasni navijači, pa tudi nekdanji nogometaši. "Še četrti sodnik je komaj zadrževal smeh," je na twitterju zapisal nekdanji angleški reprezentant Gary Lineker. Nekatere odzive si lahko ogledate tudi v zgornji galeriji. 

Wengerja iz tira vrgel grob prekršek

Wengerja je razburil prekršek Garya Cahilla, ki je grobo prekinil napad njegovega varovanca Alexisa Sancheza.  Cahill je za prekršek dobil rumen karton, a Wenger je očitno menil, da bi mu moral sodnik pokazati rdečega. Ob protestih je stopil iz zanj označenega prostora, na to potezo pa je reagiral Mourinho in zahteval kazen za Francoza. Trener topničarjev je pobesnel, stopil k Mourinhu in ga odrinil. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.