Šport
12 ogledov

WFC borci na javnem treningu

Bor Bratovž WFC trening
1/16
Anže Petkovšek
Največja slovenska borilna organizacija je v sredo v Areni nasproti Koloseja v Ljubljani organizirala javni trening, na katerem so svoje znanje predstavili slovenski borci, ki jih bomo v nedeljo videli v Hali Tivoli. V galeriji nekaj utrinkov z javnega treninga.

Napetost pred WFC 15: Olimp Sport Nutrition narašča. Borci odštevajo še zadnje dni, navijači pa z nestrpnostjo pričakujejo, da se vse skupaj začne. Da bo čakanje nekoliko lažje, so pri WFC-ju v sredo v Areni organizirali odprt javni trening. Zbranim so se predstavili Miran Fabjan, Bor Bratovž, Rok Štrucl, Denis Chorchyp in Primož Vrbinc, medtem ko je Bojan Kosednar vse skupaj spremljal iz ozadja. Prav vsi slovenski borci so nam zatrdili, da se počutijo odlično: "Pripravljeni smo!" Pred WFC 15 nas torej čaka le še sobotno uradno tehtanje, nato pa se spektakel lahko začne!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.