Šport
39 ogledov

William Hill: Kauzer bo zlat!

Peter Kauzer Reuters
Slovenski kajakaš na divjih vodah Peter Kauzer bo po mnenju slovite stavniške hiše William Hill na olimpijskih igrah v Londonu osvojil zlato kolajno.

Dva dni pred odprtjem iger je na britanskih stavnicah mogoče staviti tako rekoč na skoraj vse olimpijske boje. Tudi na kopico slovenskih športnikov, ki bodo nastopili na igrah. Na stavnici William Hill je najmanjši dobitek za vložek na zmago kajakaša na divjih vodah Petra Kauzerja, za katero je kvota 4,50 in ga je tudi stavnica postavila na prvo mesto.

Pri Williamu Hillu so zelo visoko postavili tudi judoistki Urško Žolnir in Lucijo Polavder, ki sta na tretjem mestu, ob zmagi prve pa je kvota 1:6,5, pri drugi pa 1:8. Na peto mesto stavnica uvršča zlatega Primoža Kozmusa (1:10), zmagal naj bi Madžar Krisztian Pars, in judoistko Rašo Srako (1:10).

Za ostala slovenska slavja so kvote še višje. Veslača Iztok Čop in Luka Špik imata kvoto 1:21 in sta na osmem mestu, kajakašica na mirnih vodah Špela Ponomarenko Janič je sedma in ima kvoto 1:41, sedme pa so tudi plavalke Anja Klinar, Sara Isaković, Urša Bežan in Mojca Sagmeister, za katere stavnica sicer predvideva, da lahko plavajo v finalu, kvota 1:101 pa jasno nakazuje, da stavničarji Sloveniji ne pripisujejo nobenih možnosti za zmago.

Med ostalimi slovenskimi športniki ima kanuist Benjamin Savšek kvoto 1:15, kanuista v dvojcu Luka Božič in Sašo Taljat 1:13, metalka kopja Martina Ratej 1:21, strelec Rajmond Debevec 1:23, namiznoteniški igralec Bojan Tokič 1:151, kolesar Jani Brajkovič pa 1:251.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.