Šport
17 ogledov

Williamsova v bolnišnici zaradi strdka

Serena ima težave z dihali. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Devetindvajsetletna ameriška teniška igralka Serena Williams je bila v Los Angelesu v ponedeljek sprejeta v bolnišnico, kjer so jo nemudoma operirali.
Najbolj vroč teniški igralec začetka sezone, Srb Novak Đokovič, ne bo pomagal svoji reprezentanci v prvem krogu Davisovega pokala proti Indiji v Novem Sadu.

Pri športnici so ugotovili pljučno embolijo in ji odstranili krvni strdek, da bi s tem preprečili nadaljnje zaplete pri zdravljenju. Novico je v javnost preko revije People Magazine sporočila njena tiskovna predstavnica Nicole Chabot.  Zmagovalka 13 grand slamov je nazadnje nastopala lani v Wimbledonu, ko je bila še prva igralka sveta, zdaj je 11. na lestvici WTA.

Mlajša od sester Williams je bila pred tem na pregledu v New Yorku, kjer so pod drobnogled vzeli njeno stopalo. Z njim ima težave od lanskega julija, ko je v enem od münchenskih lokalov stopila na kos stekla in morala nato na dve operaciji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.