Šport
40 ogledov

Woods: "Skušal bom zmagati"

Woods je novinarjem pred prvim turnirjem po aferi namenil 35 minut. (Foto: Reute Žurnal24 main
Golfist Tiger Woods, ki se je zapletel v seksualni škandal, je pred turnirjem v Augusti znova stopil po aferi stopil pred novinarje in priznal, da je lagal. Na turniju pa pričakuje zmago.

Nič se ni spremenilo. Šel bom gor in skušal zmagati.
Tiger Woods
"Lagal sem številnim ljudem," je novinarjem pred turnirjem v Augusti dejal najboljši ameriški golfist Tiger Woods. Spomnimo: Woods, ki je bil več mesecev v središču pozornosti zaradi seksualnih afer in varanja žene, je nazadnje tekmoval 15. novembra na Mastersu v Avstraliji. Dva tedna kasneje se je z avtomobilov zaletel v drevo v bližini svojega domovanja, mediji pa so hitro izbrskali, da je varal ženo in da je imel številne ljubice, tudi iz sveta filmov za odrasle.

Golfist, ki je nazadnje na turnirju nastopil 15. novembra lani na Mastersu v Avstraliji, je po treningu pred Mastersom novinarjem dejal, da na turnirju ne bo njegove žene, sicer Švedinje Elin Woods. Dejal je tudi, da si je po priznanju oddahnil in da bo od sedaj več časa in pozornosti posvečal svojemu življenju tudi izven igrišč. Zmage na turnirjih ne bodo več njegov glavni cilj. ""Grem naprej, trudil se bom, da bom boljši," je še dejal 34-letni zmagovalec 14 največjih golf turnirjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.