Šport
18 ogledov

Woods že tri dni ni zatisnil očesa

lindsey vonn tiger woods val d'isere EPA
Ameriški golfist Tiger Woods preživlja težke trenutke po koncu triletne zveze z alpsko smučarko Lindsey Vonn. ''Tri dni že ne spim,'' je priznal 39-letnik.

Eden najslavnejših zvezdniških parov na svetu, Lindsey Vonn in Tiger Woods, je pred dnevi razkril, da po treh letih končuje ljubezensko razmerje.

Golfist in alpska smučarka sta novico v javnost lansirala z objavo na družabnih omrežjih. Čeprav je bila odločitev vzajemna, pa Woods preživlja težke trenutke. ''Ne bom vam lagal, zadnji trije dnevi so bili zares brutalni. Nič nisem spal,'' je povedal Američan.

woods vonn | Avtor: EPA EPA
Predstavnike sedme sile je na tiskovni konferenci presenetil z izjavo, da je utrujen, čeprav sta z Avstralcem Jasonom Dayem opravila le krajši trening. Kot kaže je bila utrujenost le posledica neprespanih noči.

Po nekaterh govoricah naj bi se zvezdniški par razšel zato, ker se je Woods želel poročiti, medtem ko Vonnova po razpadlem prvem zakonu temu ni bila naklonjena.

Woods se namerava zdaj posvetiti preostanku profesionalne kariere, kjer mu v zadnjih letih ni šlo vse po načrtih. V zadnjem letu in pol je v povprečju zaigral na manj kot enem turnirju na mesec, kar je bilo občutno premalo, da bi lahko izboljšal svoj položaj na lestvici. Zdaj bo, kot pravi, drugače.

''Od zdaj naprej bom igral veliko več turnirjev. Sem v formi, moram trenirati in odigrati poln urnik. Želim si konstantnosti in zmag, ki mi bodo pomagale splezati po lestvici navzgor. Vem, da bo trajalo, a v preteklosti mi je že uspelo. Pred leti sem bil uvrščen okoli 50. mesta, pa sem prišel nazaj do številke ena. Vem, kaj moram narediti,'' je optimistično napovedal Woods.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.