Šport
14 ogledov

Woodsa izdala še hrbtenica

Tiger Woods doživlja tegobe drugo za drugo. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Težavam golfista Tigerja Woodsa ni videti konca. Potem ko je lani izpustil večji del sezone zaradi operacije kolena, se nato znašel v središču odmevne seksualne afere, ima zdaj še težave s hrbtenico.

Zaradi hudih bolečin je predčasno končal turnir Players Championship na Floridi, ki velja za neuradni peti 'major' sezone. Tiger Woods je sredi igre zadnjega dne turnirja začutil pekočo bolečino v zgornjem delu hrbta, zato je najprej na igrišče poklical bolničarja, nato pa v vidnih bolečinah zapustil prizorišče.

Poročevalcem je pred odhodom na zdravniški pregled povedal, da ga bolečine tarejo že nekaj časa in da je imel v načrtu za prihodnji teden obisk zdravnika. Povedal je še, da so bolečine ta teden postale vedno hujše, tako da na koncu sploh ni mogel več normalno prijeti palice za golf. To se je poznalo tudi na njegovi seštevni kartici, saj je zadnji tekmovalni dan začel z desetimi udarci zaostanka za vodilnim.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.