Šport
13 ogledov

Woodsu ponujajo 100 milijonov

Woodsu ponujajo 100 milijonov dolarjev za pet let z Bodog Pokerjem. (Foto: Reute Žurnal24 main
Pri Bodog Pokru so se ogreli za Tigerja Woodsa, saj so se, potem ko je zavrnil njihovo zelo bogato ponudbo, odločili, da ponovno potrkajo na njegova vrata in mu ponudijo kar 5-letno sponzorsko pogodbo.

Tigerju Woodsu Bodog Poker zdaj ponuja pogodbo v vrednosti prav neverjetnih 100 milijonov dolarjev! Naj spomnimo, da se je ameriški golfist po aferi v kateri je prišlo na plano, da je svojo ženo varal z več 10 ženskami, znašel v precejšnjih denarnih težavah, saj ne le, da mu je žena zagrozila z ločitvijo, ki bi ga seveda stala polovico vsega njegovega imetja, temveč so ga na čevelj dali tudi številni njegovi sponzorji, ki so prej skrbeli, da je bil Woods, s 100 milijoni dolarjev letno, med najbolje plačanimi športniki na svetu.

Pred afero je bil Tiger namreč predstavnik podjetij kot so Nike, Gillette, Accenture, AT&T ter Gatorade, vendar so se ga po razkritju afere, zadnja tri podjetja kaj hitro odkrižala, medtem ko sta Gillette in Nike vztrajala ob številki 1. golfa, vendar nekoliko prilagodila svoji sponzorski pogodbi z Američanom. Zdaj, ko se je prah polegel, vseeno kaže, da se bo njegova žena Erin vseeno ločila od njega in pobrala vsaj polovico 377 milijonov funtov težkega premoženja, ki ga je akumuliral tekom njunega zakona, se verjetno Tiger več ne bo mogel upreti nespodobni ponudbi, ki so jo zanj pripravili pri Bodog Pokru.

Da pa bi bila ponudba za zmagovalca 14 turnirjev serije Masters še toliko bolj vabljiva, se je Calvin Ayre, ustanovitelj Bodog Pokra, odločil, da v njo sploh ne bo vključil klavzule o dostojnosti in morali, saj si želi Woodsa točno takega kot je: "Če se bo Tiger naposled le odločil in priznal, da ima rad iste stvari kot jih imam jaz, mislim da se bo lahko popolnoma ujel z našo blagovno znamko."

"Glede na to, da mu grozi ločitev in da se okrog njega širi vedno več špekulacij, smo pri Bodogu pripravljeni prilagoditi našo sponzorsko pogodbo in sploh prvič nekomu ponuditi pogodbo, ki ne vsebuje moralne klavzule. To pa pomeni, da ne glede na to, kako se bo Tiger obnašal oziroma kaj bo počel, bo za 5 let sodelovanja z nami, nagrajen s 100.000.000$," je še povedal Ayre.

Woods je sicer resda zavrnil prejšnjo ponudbo lastnika Bodog Pokra, a v situaciji v kateri se je znašel, bi bilo skorajda neverjetno, če bi zavrnil to novo, kar 100 milijonov dolarjev težko ponudbo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.