Šport
18 ogledov

WSOP prihaja na male zaslone

WSOP je znova na pomolu. (Foto: PokerNews.si) Žurnal24 main
Komaj je za nami poletni del prvenstva WSOP, že so pri ESPN sporočili, da bodo že ta torek začeli s predvajanjem posnetkov z izbranih turnirjev letošnjega prvenstva World Series of Poker.

Serijo prenosov, naj bi pri ESPN-ju odprli z enourno oddajo o zgodovini prvenstva in nekaterih najbolj odmevnih trenutkov na njem, preden bo prišel na vrsto posnetek s turnirja 50.000 $ Players Championship.

Kot so v izjavi za javnost zapisali predstavniki te medijske hiše, bomo lahko nato vsak torek, vse do 9. novembra redno spremljali reportaže z največjega poker dogodka leta. Skupaj naj bi pri televizijski hiši ESPN, svojim gledalcem letos pripravili več kot 30 ur reportaž, ki se bodo zaključile ravno v času, ko bo na sporedu finalna miza Glavnega turnirja WSOP.

Samo dogajanje z Glavnega turnirja bo na male zaslone prišlo 10. avgusta, nato pa bomo do začetka novembrske finalke iz tedna v teden spremljali dogajanje na tem turnirju vseh turnirjev in tako videli, kje so se opekli naši in vaši favoriti in kako se je finalistom uspelo prebiti v to elitno skupino.

Na žalost pa vam moramo sporočiti, da bo nabor gradiva s posameznih turnirjev letos res še bogatejši kot kadarkoli prej, a kot smo že poročali pred začetkom prvenstva WSOP, bomo v reportažah lahko letos spremljali le dogajanje na 3 turnirjih:

- 50.000$ Players Championship
- Tournament of Champions
- Glavni turnir WSOP

Glede na to, da je letošnje poletje prineslo s seboj enega najbolj zanimivih WSOP prvenstev zadnjih let (Dwanove stave, Forrestova stava, Ivey do nove zapestnice, …) pa je morda res škoda, da bomo letos prikrajšani za vsaj kolaž dogajanja tudi z drugih WSOP turnirjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.