Šport
15 ogledov

WSOP prvič v Afriki

(Foto: Pokernews.com) Žurnal24 main
Medtem ko se prvi WSOP Circuit Regional Championship trenutno igra v Hammondu, se na drugi strani zemeljske krogle začenja nova turneja iz serije WSOPC, tokrat bo to WSOP Circuit iz Afrike.

Prva dva turnirja se odvijata v Emerald Casino, ki se nahaja v Južni Afriki. V sklopu celotnega turnirja bodo igralci imeli možnost nastopiti na treh posameznih turnirjih. Prvi se je odvijal v sredo. Turnir bo Pot-Limit Omaha s prijavnino 1100$. V nasprotju z WSOP Las Vegas, ki več ne prireja re-buy turnirjev, se je v igralnici Emerald odvil tudi turnir 300$ rebuy. Ponovni nakup žetonov je bil možen skozi prve tri ure igre, po tem pa je bilo moč dobiti še add-on za 400$. V četrtek, ko je bila znana finalna miza PLO turnirja, se je pa začel še glavni turnir. To je No-Limit Hold'em turnir, na katerega se je dalo prijaviti za 5000$. Ta turnir je seveda freezout, kar pomeni, da dokup žetonov med samo igro ne bo dovoljen.

Na WSOP Europe se dobitniki zapestnic lahko smatrajo kot enakovredne tistim igralcem, ki so zapestnice pridobili v Vegasu. Na WSOP Circuit v Južni Afriki se zapestnic ne bo delilo zmagovalcem posameznega turnirja. Prav tako ta turnir v Južni Afriki ne spada pod posebno točkovanje v serije WSOP Circuit. Verjetno zato ne bomo videli tekmovalcev, ki redno nastopajo na turnirjih serije WSOP Circuit, razen če se kateri izmed njih tja uvrstijo. Prav tako pa ne spletu ne bo mogoče v živo spremljati prenosa turnirjev iz Južne Afrike. Verjamemo pa, da bo družba Harrah's na svoji uradni spletni strani sproti objavljala rezultate tega zanimivega turnirja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.