Šport
27 ogledov

XWINK izgubil skoraj milijon

Kaj bo z denarjem spletnih pokerašov v ZDA? (Foto: EPA) Žurnal24 main
Še vedno neznani Kanadčan “XWINK” je bil tudi ta konec teden gonilna sila nekaterih najdražjih iger spleta. A še enkrat več, se stvari niso iztekle po njegovih željah. Izgubil je skoraj milijon!

“XWINK” je v roku enega samega večera po zaslugi obračunov z Danielom “jungleman12” Catesom in skrivnostnim “NoParasan” izgubil še novih 878.000$! Tudi tokrat se je izkazalo, da Pot Limit Omaha na najvišjem nivoju, Kanadčanu enostavno ni pisana na kožo. Tudi tokrat je bil namreč “XWINK” v dvobojih s svojimi nasprotniki na Full Tiltovih 300$/600$ Heads-Up PLO mizah povsem nemočen, kar je rezultiralo v tem, da je Kanadčan v roku 1.959 iger izgubil nekaj manj kot 900.000$.

Da tokrat res ni bil njegov večer, priča tudi naslednja igra v kateri sta “XWINK” in “jungleman12” spravila vse svoje žetone v igro na turnu. Takrat so na mizi že ležale skupne karte {A-Hearts}{8-Hearts}{5-Clubs}{K-Clubs}, “XWINK” pa se je z {A-Diamonds}{Q-Clubs}{10-Spades}{9-Clubs} svoji stavi najprej odpovedal, nato pa vendarle izenačil nasprotnikov all-in. Cates je z {A-Spades}{K-Hearts}{10-Hearts}{4-Clubs}, seveda tudi sam z zanimanjem spremljal razplet igre, še posebej ker mu je šel ta povsem na roke, saj sta obe zadnji karti (river sta razdelila dvakrat) zgrešili njegovega nasprotnika in mu tako naklonili celoten izkupiček igre – 162.591$.

Vsi tej porazi so Kanadčana celo tako zelo razhudili, da se je ta v pogovornem oknu celo spravil na Daniela Catesa. A “XWINK” temu ni očital slabe igre, temveč zgolj to, da se preveč obira pri jemanju njegovega denarja. Cates je njegove prošnje seveda z veseljem uslišal in ga kaj kmalu olajšal za ves denar na mizi, kar je “XWINK-a” vsaj za en večer tudi pregnalo s spleta.

Kljub temu, da je bil “XWINK” zadnjih nekaj dni redna stranka nekaterih najboljših pokerašev na svetu, pa se ta po zaslugi nekaterih manjših zmag še naprej otepa rdečih številk. Tudi po teh številnih porazih pa statistika pravi, da naj bi imel Kanadčan na svojem računu še vedno okrog 600.000$, kar verjetno pomeni, da ga bomo po kakem dnevu počitka, kmalu ponovno videli na najdražjih mizah Full Tilt Pokra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.