Šport
23 ogledov

Yolanthe Sneijderjeva rešiteljica

Yolanthe Cabau je bila tudi botra Gira. (Foto: EPA) Žurnal24 main
"Yolanthe Cabau je moja največja moč. Odkar sem z njo, mi gre v življenju kot po maslu," je presrečen pripovedoval Wesley Sneijder.

"Avgust 2009 je bil prelomnica v mojem življenju. Tedaj sem podpisal z Interjem in se zaljubil kot še nikdar." Prej je imel Nizozemec težave s poškodbami in nekdanjo ženo, nato je spoznal Yolanthe Cabau van Kasbergen, 25-letno nizozemsko igralko, ki mu več kot očitno srečo prinaša tudi v Južnoafriški republiki. Vse tamkajšnje tekme spremljamo v živo.

In še v malce bolj vroči izvedbi.

Zaradi novega dekleta in po nagovoru Interjevega klubskega duhovnika je celo prestopil v katoliško vero in se dal krstiti. Sneijder je z Interjem osvojil Ligo prvakov, blesti v izbrani vrsti, kjer ga čaka dvoboj z Urugvajem. Nizozemski kreativec je doslej na SP zabil štiri gole, vse je posvetil svojemu štiriletnemu sinu Jesseyju, ki mu ga je rodila nekdanja žena Ramona Streekstra. "Njegovo ime imam vtetovirano na ramenu. Naslov prvaka bom osvojil zanj," sporoča Sneijder.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.