Šport
27 ogledov

Z drsalko mu je zarezal v vrat

Vitali Sitnikov, ladislav nagy Youtube
Zdravniška služba HC Ugre je z ažurnim posredovanjem preprečila tragedjo na tekmi lige KHL v Khanty-Mansiysku, kjer je nekdanji NHL-ovec Ladislav Nagy z drsalko porezal vrat Vitalija Sitnikova.

Tekmo Kontinentalne hokejske lige (KHL) med Ugro in Slovanom je zaznamoval grozljiv incident, v katerem jo je skupil hokejist domače ekipe Vitali Sitnikov.

V uvodnem delu zadnje tretjine se je nekdanji soigralec Anžeta Kopitarja, Ladislav Nagy, zapletel v palico ruskega hokejista in padel po tleh, pri tem pa nasprotnika z drsalko zadel v vrat.

Sitnikov je nemudoma odvrgel rokavice in palico ter odrsal proti klopi, kjer je njegov okrvavljen vrat oskrbela domača zdravniška služba.

Zaskrbljene navijače je po koncu tekme pomiril trener Paul Ezovskih, ki je potrdil, da bo s hokejistom vse v najlepšem redu. ''Vitali je prestal operacijo in uspešno so ga zašili,'' je povedal.

Čeprav je utrpel globoko ureznino, jo je kot po čudežu odnesel brez hujših posledic. ''Končni izid'' nesrečnega incidenta je kasneje delil z objavo na družabnem omrežju Imgur.

View post on imgur.com
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.