Šport
9 ogledov

Z nič do milijona dolarjev

Jean-Robert Bellande želi z nič dolarjev priti do milijona. (Foto: pokerlizard.c Žurnal24 main
Pred dnevi so začele krožiti govorice o tem, da naj bi Američan Jean-Robert Bellande obubožal. Te govorice so še podkrepili njegovi lastni zapisi na Twitterju, da je ostal brez denarja.

Jean-Robert Bellande, ki ga predvsem v Ameriki poznajo kot lastnika kar nekaj nočnih klubov in tekmovalca v seriji Survivor, je namreč že pred časom začel projekt, v katerem želi v čim krajšem času prilesti od 0 $ do 1.000.000 $ in ko je tako pred dnevi objavil, da znaša stanje na njegovem računu ponovno nič dolarjev, pri tem ni imel v mislih svojega pravega računa, temveč le svoj igralni račun v eni od spletnih poker sob.

Američan sicer dela na tem projektu že kar nekaj mesecev, vsakič ko pa že kaže, da je morda le našel pravo pot za služenje denarja, pa sledi manjša kriza, ki stanje na njegovem računu močno zmanjša. Tokrat je očitno vse skupaj šlo še dlje, saj je Bellande izgubil skorajda ves denar, ki ga je imel na svojem računu.

V petek se je v Portorožu začel PokerNews Challenge. Poglejte si galerijo sobotnega dogajanja s t.i. "ogrevalnega turnirja" in štiri zmagovalce, ki so domov odšli z več kot tisoč evri.

Da mu celotnega projekta ni bilo treba ponovno začeti z "nule", pa je zaslužna kar njegova služkinja, ki je pred pranjem njegovih oblek, skrbno pregledala vse njegove žepe in v enem od njih našla 1.900 $, ki jih je JR seveda takoj šel "obračat" v najbližjo biljardnico.

Če oziroma ko bo Bellandeju ta podvig uspel, vas bomo o tem seveda obvestili, a nikar ne pričakujte, da bo to prav kmalu, saj stanje na njegovem računu precej hitro in močno niha. Še pred dnevi je tako imel na računu več tisoč dolarjev, vendar je že naslednji dan objavil novico, da je izgubil prav vse.

Glede na to, da je prvenstvo WSOP pred vrati, pa bi Američan utegnil imeti več sreče v kateri od denarnih iger, ki bodo v naslednjem mesecu vzcvetele po celem Vegasu, če pa bo svoj uspeh na teh mizah nadgradil še z dobrim nastopom na katerem od WSOP turnirjev, saj Bellande še vedno čaka tudi na svojo prvo zapestnico, pa bi se stanje njegove izziva vseeno utegnilo kaj hitro spremeniti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.