Šport
33 ogledov

Z novim kolesom na RAAM po zmago

marko baloh
1/3
Žurnal24 main
Ultrakolesar Marko Baloh se letos na RAAM podaja z novim kolesom. Njegov največji cilj za to sezono je sam vrh na RAAM-u.

43-letni Marko Baloh, štirikratni udeleženec dirke čez ZDA (RAAM) je te dni tudi uradno prevzel kolo Giant TCR Advanced SL, s katerim bo nastopal na tekmovanjih. Poleg karbonskega modela TCR Advanced SL bo uporabljal še kolo za vožnjo na čas Giant Trinity. Baloh o  novi pridobitvi pravi, da je okvir res tog, zato "gre vsa sila v poganjanje, hkrati pa je vožnja udobna".

Oglejte si galerijo.

S tem kolesom se bo odpravil tudi na RAAM, kjer ima visoke cilje. "Bil sem že drugi in tretji, tokrat si želim na vrh. Treniram dobro, le trčenje z avtomobilom mi je vzelo teden treninga. Na 600 kilometrov dolgi dirki v Teksasu sem ob zmagi za uro popravil rekord."

RAAM pa ni njegov edini cilj sezone, saj bo nastopil tudi na Dirki okoli Slovenije. "Tam se neposredno ne želim meriti z nikomer, želim si le približati času 40 ur in če mi to uspe, bi moral tudi zmagati," pravi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.