Šport
10 ogledov

Ž. Pavlin: "Lahko se še vrnemo”

Žiga Pavlin: "Navijačem, ki so tokrat prišli, se bomo v četrtek oddolžili na gos Žurnal24 main
Po še drugem porazu Tilie Olimpije v četrtfinalnih obračunih lige Ebel s Salzburgom (1:5 v Tivoliju, igra se na štiri zmage) smo se pogovarjali z branilcem zeleno-belih Žigo Pavlinom, ki se ne predaja.
Ne spreglejte pretepov in ostalega adrenalinskega dogajanja iz Tivolija na drugi tekmi zmajev in bikov! V GALERIJI.

Kaj je šlo narobe na drugi tekmi proti Salzburgu?
Na koncu je rezultat res videti slab, a menim, da smo pokazali tudi kar nekaj dobrih reči. V prvi tretjini nismo izkoristili svojih priložnosti. Serija še zdaleč ni odločena. Prepričan sem, da se lahko še vrnemo. Vsako našo napako so kaznovali, mi njihove nismo. Tu je bila razlika. Tokrat so bili boljši.

Kako v naslednjo tekmo?

Zadnjo tretjino smo igrali neodločeno. S to pozitivno rečjo bomo šli v Salzburg, tam pa bomo iskali zmago v gosteh. Treba bo dobro stati v obrambi in čakati na svoje priložnosti. Če bomo izkoristili tudi kakšno igro z igralcem več, bi se lahko končalo dobro.

Sodniške odločitve so večkrat razburile gledalce ...
Menim, da sodniki niso krivi za naš poraz. Morda je bilo nekaj napak, a to se dogaja vselej, ko igraš s tako velikim klubom, kot je Salzburg. Vzroka za poraz ne smemo iskati v sodnikih. Tokrat pač nismo pokazali svoje najboljše igre. Navijačem, ki so tokrat prišli, se bomo v četrtek oddolžili na gostovanju in bo nato vse skupaj toliko bolj veselo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.