Šport
17 ogledov

Z veseljem bi razbil Fjodoroja

Brock Lesnar ostaja svetovni prvak v težki kategoriji. (Foto: Sherdog.com) Žurnal24 main
Najboljšega MMA-borca vseh časov Fjodorja Jemeljanenka ta vikend čaka borba proti Fabriciu Werdumu na Strikeforcovi prireditvi v San Joseju. UFC-prvak Brock Lesnar pa niti ne ve, da se bori.

"Jemelejanenko se bori ta vikend? Nimam pojma. Slišal sem, da je dejal, da se bo verjetno upokojil. Naj se, še bolje za njega. On je najboljši borec vseh časov, toda samo v njegovem malem svetu. Želel bi se z njim srečati v ringu in ga razbiti,“ je pred borbo Rusa Fjodorja Jemeljanenka z Brazilcem Fabriciom Werdumom dejal UFC-prvak Brock Lesnar, ki je borcu z le enim porazom v svoji profesionalni karieri očitno še kako zameril izjavo, da organizacije UFC ne mara. Lesnar je na drugo vprašanje, ali bi premagal Fjodorja, odgovoril z naslednjimi besedami: "Absolutno. Premagam lahko vsakega, njega pa bi še raje." Zdi se, da se Lesnarju ta želja ne bo nikoli uresničila. Fjodor je namreč znova potrdil govorice, da razmišlja o odhodu v pokoj. Pogodba s Strikeforcom ga veže še za dve borbi, nato pa naj bi se raje posvetil politični karieri.

"Vedno se veselim borb proti najboljšim borcem iz TOP 10. Werdum je že dolgo med njimi. On je dober, strpen borec, ki se bori z glavi in počaščen sem, ker se bom boril z njim. To bo zelo zanimiva borba,“ pa je pred borbo z Brazilcem napovedal Fjodor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.