Šport
11 ogledov

Za 1,5 milijona premagajte Dwana

Tom Dwan (Foto: pokerakademia.com) Žurnal24 main
Res je, da se nobeden od kar dveh že začetih "durrrrovih" milijonskih izzivov še ni končal, a to nikakor ne sme biti izgovor, da ne bi bili prav vi njegov nasprotnik v tretjem!

Full Tilt Poker je pred dnevi po vzoru svojega največjega konkurenta pripravil prav posebno promocijo, v sklopu katere si lahko tudi vi priigrate svoje mesto v heads-up obračunu s Tomom Dwanom. Premagajte Američana in vaših bo kar 1,5 milijona dolarjev!

Promocija o kateri bo tokrat tekla beseda, sliši na ime Challenge durrrr in vam ponuja priložnost, da se v igri ena na ena, pomerite s Tomom Dwanom. A pozor, pot do končnega obračuna ne bo lahka, vendar pa bo zato nagrada, ki enega srečneža oziroma srečnico čaka na koncu poti, toliko lepša. Da bi tudi vi prišli do samega obračuna z "durrrr-om", pa boste prej morali prestati 3 sila zahtevne preizkuse:

1. Lestvica najboljših

Tom Dwan si je svoje mesto med elito priigral z neustrašno igro na Full Tiltovih NL Hold'em in PLO mizah. Pojdite po njegovih sledeh tudi vi in si med 26. februarjem in 13. marcem (23:59 ET) z istočasnim igranjem na vsaj 2 mizah (1 miza če igrate RUSH) katerega od spodnjih 3 razredov priigrajte posebne točke, ki vam bodo pomagale do višje uvrstitve na izbrani lestvici. Razredi: Nizek: 0,01 $/0,02 $ - 0,10 $/0,2 0$ Srednji: 0,10 $/0,25 $ - 0,50 $/1,00 $ Visok: 1 $/2 $ in navzgor Točke si boste priigrali samo z zmagami, zato posnemajte "durrrr-a" in bodite agresivni ter nizajte zmage (flop mora pasti!). Po zabeleženih 500 dobljenih igrah boste uvrščeni na lestvico, za vašo končno uvrstitev pa se bo nato štelo vaših 500 NAJBOLJŠIH zmag. Glede na lestvico, se bo 1.000 tekmovalcev iz nizkega razreda, 750 iz srednjega in 500 iz visokega, prebilo v drugi del.

2. Vzporedni brezplačni turnirji
Vsi srečneži, ki se vam bo uspelo prebiti čez prvo oviro, boste nato prejeli vstopnico za 3 istočasne brezplačne turnirje, ki bodo na sporedu 19. marca ob 22:30 (po našem času). Glede na to, prek katere od lestvic ste se na njih uvrstili, pa bo odvisen tudi skupni nagradni sklad samih turnirjev (nizka lestvica: 15.000$, srednja: 30.000$, visoka: 45.000$). Kriterij za napredovanje, pa se na tej stopnji pošteno zaostri. Do nagrad bo na teh turnirjih resda prišlo kar nekaj najbolje uvrščenih, a le zmagovalci posameznih turnirjev (skupaj 9 igralcev), se bodo prebili v tretji krog.

3. Matrica
Še ena stvar, ki odlikuje Toma Dwana, je njegova zmožnost, da se s svojimi nasprotniki, hkrati bori na več mizah. Srečneži, ki se bodo prebili do sem, bodo dobili priložnost, da dokažejo, kako jim gre od rok ta aspekt igre, saj se bodo s svojimi nasprotniki hkrati pomerili na 4 SNG turnirjih, s skupnim nagradnim skladom kar 25.000$. Turnirji bodo na sporedu 20. marca ob 22:30. Le tisti igralec, ki bo na vseh 4 turnirjih zdržal najdlje in bo izločil največ nasprotnikov (ter si bo s tem prislužil največ Matrix točk), pa bo dobil priložnost, da se nato iz oči v oči pomeri s Tomom Dwanom.

Obračun z Dwanom

Junak, ki se mu bo uspelo prebiti skozi vse te tri preizkušnje, se bo v nedeljo, 27. marca ob 22:30 hkrati pomeril z Američanom na kar 4 SNG turnirjih. Izzivalec bo imel možnost izbirati med igrama NL Hold'em in Pot Limit Omaha, nato pa bo samo od njegovih rezultatov odvisno, koliko denarja bo na koncu tudi kapnilo v njegov žep. V primeru, da bo izzivalec namreč dobil vsaj 1 od 4 turnirjev, ga bodo pri Full Tilt Pokru nagradili z 10.000 $. Če bo zmagal 2, bo ta znesek narastel na 25.000 $. Za tri zmage bo naš junak nagrajen že kar s 100.000 $, medtem ko bo v primeru, da si slavnega "durrrr-a" podredi v vseh 4 obračunih, kvalifikant na svoj račun prejel kar 1.500.000 $! Kot ste verjetno že razbrali iz besedila, so se kvalifikacije za obračun z Dwanom sicer že začele, vendar ima prav vsak igralec še vedno možnost, da si do izteka roka, priigra še dovolj točk za napredovanje v drugi krog. Zato le pogumno, Tom Dwan morda čaka prav na vas!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.