Šport
18 ogledov

Za izpad so krivi ostali igralci

Wayne Rooney je prepričan, da so za izpad Anglije iz SP krivi njegovi soigralci. Žurnal24 main
Angleški zvezdnik Wayne Rooney je svojemu prijatelju zaupal, da so za hiter izpad "treh levov" iz svetovnega prvenstva krivi njegovi soigralci in ne on. "Jaz sem bil pripravljen," je dejal Rooney.

Angleži so na letošnjo svetovno prvenstvo v Južnoafriški republiki odšli z velikim načrti. Navijači so celo razmišljali o naslovu svetovnih prvakov. Angleži so sicer edinega osvojili leta 1966, ko je bilo prvenstvo na Otoku. Vse sanje Angležev pa so se počasi začele podirati že v predtekmovanju, ko so se le s težavo prebili mimo Slovenije in Alžirije ter se ob Američanih uvrstili v osmino finala. Tam pa so jih pričakali njihovi vekliki rivali Nemci in jih premagali s 4:1 ter osramočene poslali domov. Mediji in tudi navijači so za glavnega krivca ob selektorju Fabiu Capellu označili predvsem zvezdnioškega napadalca Wayna Rooneya. A član Manchester Uniteda samega sebe ne smatra za krivca. Vsaj tako je dejal svojemu prijatelju, ki je besede prenesel medijem. "Wayne je bil v JAR v odličnem fizičnem stanju. Če gledamo tzadnjih šest mesecev, je bil najboljši,“ so besede Rooneyjevega prijatelja. "Wayne smatra, da je za izpad kriva slaba igra celotne ekipe, on pa ne. Če bi bil nepripravljen, bi težko pariral nemškim branlcem,“ je še dodal prijatelj Rooneya, ki je zavrnil vse govorice o nemirih v angleški reprezentanci: "Nič od tega ni res.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.