Šport
0 ogledov

Za kolajno vreči prek 20 metrov

Miran Vodovnik si na Sredozemskih igrah želi meta prek 20 metrov. Žurnal24 main
Začenjajo se Sredozemske igre. Čeprav ne gre za tekmovanje najvišjega ranga, slovenska reprezentanca v Pescaro odhaja z visokimi pričakovanji. Med njimi je Miran Vodovnik.
Miran, kakšna so pričakovanja pred Sredozemskimi igrami?
Pričakujem met prek 20 metrov. Trenutno sem še v polnem treningu. Pripravljam se za Spar pokal, zato bo treba izpustiti kakšen dan treninga. Ko se vrnem iz Norveške, bom znova teden dni v polnem treningu, tako da bom verjetno skupaj s trenerjem z letalom priletel kar na samo tekmo, ker enostavno nimam časa. Rad bi se v miru pripravil in delal do zadnjega dneva. Upam, da bom presegel mejo 20 metrov.

Poznate svoje tekmece?
Konkurenca je kar močna, zato mislim, da bo za kolajno treba vreči prek 20 metrov, saj sta tako Bosanec kot tudi Hrvat presegla to mejo. Nevaren bo tudi Francoz, pa še kdo se najde.
 
 

Čeprav bo težko, bom poskušal osvojiti kolajno.

Miran Vodovnik

 
Kako pomembne se vam zdijo Sredozemske igre?
Zdijo se mi enako pomembne kot Spar pokal, saj je to velika tekma in tudi konkurenca je precej močna. Čeprav bo težko, bom poskušal osvojiti kolajno. Trenutno še treniram s polno paro, saj se pripravljam za svetovno prvenstvo. Na tekmo se bom dobro pripravil in poskušal narediti optimalen met.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.