Šport
37 ogledov

Za slovenske še naprodaj

ljubljana 21.10.10 sportni park stozice, dvorana stozice, foto: nik rovan Nik Rovan
Prodaja. Do včeraj so prodali 120 tisoč vstopnic, cilj 145 tisoč bodo presegli.

Tekme Slovenije v drugem delu evropskega prvenstva (EP) v košarki včeraj še niso bile razprodane; za vse tri je na voljo le še okoli tri tisoč vstopnic – najmanj za sobotno in največ za ponedeljkovo tekmo. Igor Pezdirc, vodja prodaje vstopnic, pričakuje, da bodo danes ali jutri pošle.

Tudi še za finale?

Do zdaj so za vse tekme prodali 120 tisoč vstopnic. Najbolj obiskana je bila jeseniška skupina, sledili sta celjska in koprska, ki je presegla pričakovanja. Ali bodo organizatorji izpolnili nov cilj, da bi prodali 250 tisoč vstopnic, je odvisno od uspeha Slovenije in od tega, katere reprezentance bodo igrale v drugem delu. Na njihovo srečo sta se naprej uvrstili Italija in Finska, ki imata močno podporo s tribun, zato so si včeraj zaželeli, da bi z Jesenic napredovali vsaj dve ekipi iz nekdanje Jugoslavije. “Ko bodo znane vse ekipe v drugem delu, tudi mi pričakujemo bistveno boljšo prodajo vstopnic in več rezervacij s strani uradne agencije EP,” je včeraj dejal Pezdirc.

 

Sicer je tudi za morebitni slovenski polfinale na voljo še nekaj vstopnic, finale pa je razprodan. “Tudi za finale bodo morda vstopnice še na voljo na dan finala, če jih bodo Fiba Europe in pokrovitelji vrnili,” je opozoril Pezdirc.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.