Šport
16 ogledov

Za SP dodatnih 150 tisoč vstopnic

Za največje nogometne privržence upanje še živi – karte so še vedno na voljo! (F Žurnal24 main
Vesela novica za vse, ki si nameravate v živo ogledati prihajajoče svetovno prvenstvo v nogometu - Mednarodna nogometna zveza (Fifa) bo v prodajo poslala dodatnih 150 tisoč vstopnic, nekaj tudi za finale!

Dobrih 14 dni pred začetkom nogometnega svetovnega prvenstva v Južnoafriški republiki je Mednarodna nogometna zveza (Fifa) našla skrite rezerve in bo v petek v prodajo ponudila še 150 tisoč vstopnic. Med njimi je tudi 2000 dragocenih kart za obe polfinalni in finalno tekmo.

Krovna nogometna zveza bo v petek začela zadnjo, izredno stopnjo prodaje vstopnic. V njej bo ponudila tiste vstopnice, ki jih je rezervirala za svoje članice, poslovne partnerje in pomembne goste, a te kvote ne bo v celoti porabila. Nenadoma se je, kot je pojasnil generalni sekretar Fife Jerome Valcke, pokazalo, da je na voljo še 164 tisoč vstopnic za vseh 64 tekem SP.

Za ljubitelje nogometa, ki so že zdavnaj obupali, da bi si lahko v živo ogledali najpomembnejše tekme turnirja, je zanimiv podatek, da je med temi vstopnicami tudi 2000 takšnih za polfinalni in finalno tekmo. Vse tri je doslej Fifa vodila pod rubriko razprodano. Za zdaj še ni znano, po kakšni ceni bo Fifa ponudila svoje karte iz skritih rezerv. V zadnji redni fazi prodaje, ki se je začela 15. aprila, je bilo na voljo še 500 tisoč vstopnic.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.