Šport
30 ogledov

Za tisočaka v živo navijat za Zavca

zavec biloxi berto dejanzavec.com
Bi si dvoboj Dejana Zavca in Andreja Berta ogledali v živo? Zraven pa še New Orleans in aligatorje? To lahko storite za dobrega tisočaka. A odločite se hitro, saj bo Bitka v Biloxiju, največja v karieri slovenskega boksarskega šampiona, že čez slab mesec.

Dejana Zavca čez manj kot en mesec čaka eden od vrhuncev kariere. Obračun z Američanom Andrejem Bertom 3. septembra je zdaj dobil uradno ime in podobo, boksarja se bosta za naslov svetovnega prvaka v velterski kategoriji po verziji IBF borila v Bitki v Biloxiju (Battle in Biloxi). Zavec bo branil naslov svetovnega prvaka IBF v kompleksu Beau Rivage Resort & Casino. Promotor je znameniti boksarski manager Lou DiBella, prenašala pa ga bo plačljiva televizija HBO. Znane so tudi cene vstopnic: za spektakel bo treba odšteti 50, 100 ali 150 ameriških dolarjev, dvorana, v kateri bo potekal dvoboj, pa sprejme približno 1.500 gledalcev.

Zavčev manager Ulf Steinforth je prepričan, da bo Zavec ubranil naslov, obenem pa je pozval navijače, naj Zavca spodbujajo tudi čez lužo. Zato so v taboru slovenskega boksarskega zvezdnika pripravili tudi aranžmaje za tiste ljubitelje boksa, ki bi si želeli obračun v Biloxiju ogledati v živo, bodisi v tridnevnem ali petdnevnem paketu za 890 oziroma 999 evrov (plus vstopnica). Podrobnosti lahko navijači najdejo na Zavčevi spletni strani dejanzavec.com.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.