Šport
23 ogledov

"Za zdaj je vse super"

sport_kranjec_predstavitev_rovan Žurnal24 main
Slovenska skakalna reprezentanca je pripotovala v Kuusamo. Največ pričakujemo od Robija Kranjca, ki smo ga ujeli ravno med prihodom v hotel. Kljub polnim rokam kovčkov nam je namenil nekaj minut.

Robi Kranjec je s pripravami v Lillehammerju na splošno zadovoljen. Na začetku jim je malo ponagajalo vreme, kar jim vsekakor ni bilo v veselje. Kljub ne prav nizkim temperaturam (vseskozi je bilo okrog 0°C) pa so vseeno lahko trenirali na veliki skakalnici.

 

Treniral sem z namenom, da bi bil čim boljši in seveda, da mi tudi v zimskem delu uspe skakati dobro.
Robi Kranjec

Kot je znano, je Robi osvojil drugo mesto na tekmi poletne velike nagrade v nemškem Klingenthalu. Ali lahko pričakujemo, da bo uspešno poletno sezono prenesel v zimski del? "Treniral sem z namenom, da bi bil čim boljši in seveda, da mi tudi v zimskem delu uspe skakati dobro. Sicer pa imamo že v soboto tekmo, na kateri bomo dobili prvi okvirni vpogled v mojo pripravljenost," je dejal Kranjec.

Ko smo ga povprašali o njegovem počutju, zdravju in poškodbah, smo dobili razveseljiv odgovor. Pravi, da je zaenkrat vse super - nima zdravstvenih težav. Zelo se že veseli nastopov. Na sobotni tekmi v Kuusamu želi skočiti med prvo deseterico in s tem bi izpolnil svoja pričakovanja.

 

Vrhunec letošnje sezone so vsekakor zimske olimpijske igre v Vancouvru, do katerih je še kar nekaj časa. Za Kranjca je olimpijada vsekakor glavni motiv sezone, poudarja pa, da so pred tem velikim dogodkom še ostale tekme in novoletna turneja. Robi bi težko ocenil svoje tekmece, kajti ostalih reprezentanc ni spremljal na treningih, ampak  je osredotočen le nase.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.