Šport
34128 ogledov

Zadnje besede pred smrtjo: "Rešite mojega sina."

Print Screen Soproga pokojnega borca je več dni ždela na plaži v upanju, da bi dočakala njegovo vrnitev.
Truplo pogrešanega rokoborca je po treh dneh naplavilo na obalo v kalifornijskem Venice Beachu.

Shada Gasparda, nekdanjega superzvezdnnika borilne organizacije WWE, ki je pretekli konec tedna izginil med plavanjem na eni izmed plaž v Venice Beachu, so našli mrtvega.

Truplo 39-letnega rokoborca je v sredo zjutraj naplavilo na obalo. Gaspard je izginil pred štirimi dnevi, ko ga je med plavanjem ujel močan morski tok in ga odnesel na odprto morje. 

Tragedija se je zgodilo v nedeljo, ko sta se Gaspard in njegov 10-letni sin Aryeh nenadoma znašla daleč stran od obale. Na pomoč so jima priskočili reševalci, a se je vse skupaj končalo tragično. Otroka so uspeli rešiti, Gasparda pa so pogoltnili valovi

Reševalec, ki je prvi priplaval od očeta in sina, je poskušal rešiti oba, a je bil 125-kilogramski borec prevelik zalogaj. "Rešite mojega sina," so bile zadnje besede 39-letnika, preden ga je zalil val.

Reševalec je otroka spravil do obale in se nemudoma vrnil v vodo, a je bilo žal že prepozno.

"Izginil je v morju in nismo ga več našli, čeprav smo takoj v vodo poslali rečevalne čolne in dodatno osebje," je povedal vodja reševalcev Kenichi Haskett.

Pretreseni deček je obalo zapustil v spremstvu odraslega moškega in še enega otroka, poročajo mediji, medtem ko je borčeva žena nemočno pogledovala proti morju. Tri dni kasneje so ji tamkajšnje oblasti sporočile uničujočo novico. 

Nekdanju borcu so se poklonila številna znana imena, med prvimi tudi nekdanji profesionalni rokoborec in znani hollywoodski igralec Dwayne Johnson

Gaspard je bil v svetu wrestlinga najbolj poznan kot polovica tandema Cryme Tyme. Po koncu srednje šole se je preživljal kot varnostnik, med drugim je skrbel za Puff Daddyja, Britney Spears in Mika Tysona.

Imel je tudi bogato filmsko in televizijsko kariero, na velikem platnu je nihal med igralskimi in kaskaderskimi vlogami, tuje pa mu ni bilo niti pisateljevanje, bil je namreč soavtor grafične novele.

Pred štirimi leti je postal prava medijska seznacija, ko je na Floridi preprečil oboroženi rop bencinskega servisa. Okajenega napadalca je odrinil in mu odvzel strelno orožje, nato pa ga pridržal do prihoda policije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JTG (@jtg121084) on

Komentarjev 3
  • arabo001 07:41 22.maj 2020.

    Težko je držati na površini toliko mesa/mišic...

  • Avatar Cressiola
    Cressiola 01:02 22.maj 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke - B︆︆r︆︆e︆︆d︆︆h︆︆o︆︆t︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m