Šport
19 ogledov

Zadnji dan: zmaga Lukvarevu

(Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Finalni dan je začelo 16 tekmovalcev, med njimi tudi naša Jure Vodeb in Miha Starič. Kot vodilni je finalni dan začel Bolgar Visraeliyan Petleshkov. Zmagovalec je postal Radoslav Lukvarev.

Slovenca sta na koncu pristala na 15. (Miha Starič) in 13.(Jure Vodeb) mestu, za kar sta dobila vsak 2.200€. Miha je izpadel proti Bolgaru Petleshkovu, Jure pa proti drugemu Bolgaru Plamenu Todorovu.

Zmagovalec turnirja je na koncu postal Radoslav Lukvarev.

Nasploh je bil ta turnir precej uspešen za bolgarske tekmovalce, saj jih je kar precej prišlo v denarne nagrade. Med najboljših deseterico pa je uspelo priti dvema bratoma in sicer Danielu in Plamenu Todorovu.

Na finalno mizo je prišlo osem tekmovalcev Kot vodilni po žetonih jo je začel Franco Recchia s 813.000 žetoni. Njemu sledi Dorde Jovanovic s 579.000 žetoni. Tretji po številu žetonov je bil Simon Andrei s 464.000. Najmanj žetonov je na finalno mizo prinesel Petleshkov, ki ni uspel zadržati vodstva po žetonih, s katerim je začel drugi dan.

Kot prvi je na finalni mizi izpadel Bosanec Senadin Čosić. Domov je odnesel nagrado 4.700€. Visraeliyan Petleshkov, ki je dan začel kot vodilni je na koncu pobral 6.250€, kolikor je bila nagrada za sedmo mesto. Nato je svoj šov začel Plamen Todorov, ki je v roku petnajstih minut izločil kar tri tekmovalce. Najprej je na šestem mestu izločil Romuna Andreia Simona (7.700€), nato na petem Aleksandra Kaluderčića (9.250 €) ter za konec mini serije še Srba Dordeta Jovanovića, ki je dobil nagrado 11.000 evrov.

Franco Rechhia je na finalno mizo prišel kot vodilni, nato pa odigral zalo malo iger in njegovi žetoni so izpuhteli. Zadnje njegove žetone je pobral Španec Antonio Dieguz Rodriguez. Ob začetku HU je imel vodstvo po žetonih Bolgar Todorov, vendar sta igralca sama naredila dogovor o razdelitvi denarne nagrade. Podrobnosti dogovora so ostale med njima, vseeno pa sta igrala dalje za del nagrade in lično trofejo. Ta je na koncu pripadla Špancu, ki je tako po drugem mestu na prvem turnirju Eureka Poker Toura v Pragi, sedaj tudi zmagal. Tako ima Španec veliko prednost v skupni razvrstitvi lestvice Eureka Poker Toura.

330 € turnir

V ponedeljek se je vrnilo tudi 31 igralcev na drugi dan 330€ turnirja. Med njimi je bil tudi edini preostali Slovenec Vlado Zogović. Igralci so relativno hitro izpadali, dokler niso prišli do obdobja pred začetkom denarnih nagrad. Takrat se je igra precej upočasnila. Največji osmoljenec turnirja pa je bil ravno naš igralec Vlado, ki je izpadel kot deseti, tik pred denarnimi nagradami. Vlado je imel na flopu set dam in ko ga je nasprotnik z vlečko barve potisnil all-in ni okreval in je takoj poklical. Na njegovo smolo je turn padel še treji pik, river pa ni poparil boarda in Vlado je moral zapustiti turnir.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.