Šport
26 ogledov

Zagreb hoče Karabatića

Karabatić in Vlašićeva često tičita skupaj. (Foto: Ivo Cigalj/PIXSELL) Žurnal24 main
Na Hrvaškem je završalo. Zagrebški rokometni klub je namreč oznanil, da bo poskušal privabiti verjetno najboljšega rokometaša na svetu Nikolo Karabatića. Kakšen par - Karabatić-Balić!

Menedžer Zagreba C. O. Zoran Gobac je najavil, da si bodo v najznamenitejšem hrvaškem rokometnem klubu prizadevali za prihod Nikole Karabatića. Pri tem računajo tudi na vpliv Karabatićevega dekleta Blanke Vlašić. "Najprej moramo opraviti privatizacijo kluba. Ta proces naj bi se končal nekje junija 2011. Želimo si, da bi bilo mesto Zagreb eden največjih delničarjev," napoveduje Gobac.

"Ivano Balić bo odšel po koncu sezone ali pa kariero končal v Zagrebu. Seveda bo odšel le, če bo kdo zanj ponudil visoko odškodnino," pa glede statusa Ivana Balića dodaja Gobac.

Od svežega kapitala je odvisen tudi prihod Nikole Karabatića, zdaj člana Montpellierja, kjer igra skupaj z Vidom Kavtičnikom. Prva svetovna rokometna zvezda je Francoz balkanskega rodu postal v Kielu, kjer naj bi v njegovo denarnico vsako sezono romalo okrog 400 tisoč evrov. "Obstajajo ljudje, ki so že navezali stik s Karabatićem. Seveda ga tudi jaz poznam. Če bo le pokazal željo, da pride, ga bomo pripeljali," je dejal Gobac, ki meni, da lahko pomembno vlogo pri vabljivosti zagrebškega izziva odigra tud Karabatićevo dekle Blanka Vlašić.

"Ni naša naloga, da sodimo o njuni zvezi, Nikolo želimo pripeljati ne glede na vse. Vendar menim, da je Blanka lahko le plus. Par je mlad, v tem primeru bi živela bližje drug drugemu, morda celo v istem mestu. V vsakem primeru Nikolo želimo pripeljati v naslednjem letu," je sklenil Gobac.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.