Šport
20 ogledov

Zahović: Menjali bomo zobni odtis

Zlatko Zahović Gregor Katič
Veliki intervju s športnim direktorjem Maribora o poteku priprav, dogajanju v prestopnem roku in še marsičem zanimivem.

Mariborčani se zavzeto pripravljajo na drugi del prvenstva, ko bodo lovili peti zaporedni in skupno trinajsti naslov državnih prvakov, športni direktor Zlatko Zahović pa si je vzel čas in za Goal spregovoril o dogajanju v klubu. Prvi del priprav so vijoličasti opravili v Mariboru in Moravskih Toplicah.

"Zelo smo zadovoljni, saj nam je vreme služilo. To je v tem trenutku bistvenega pomena, ker praviloma so temperature dosti nižje. Tako smo verjetno največ v zadnjih letih trenirali na travnatih površinah," je Zahović vesel, da so se lahko v veliki meri izognili umetni podlagi. Pomemben podatek je tudi, da ni večjih težav s poškodbami, nekaj preglavic so nogometašem povzročale le bolezni. "To je pa druga plat zgodbe o vremenu. Razsajajo bolezni, gripe, fantje pa se gibajo v družbi, zato je normalno, da kdo kaj dobi," je dejal športni direktor. Še boljše razmere za delo bodo od nedelje naprej, ko Mariborčani odhajajo na dvotedenske priprave v turški Belek.

Več o tem, kaj je v obširnem intervjuju še povedal najboljši strelec v zgodovini slovenske reprezentance, si preberite na Goal.com/si/.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.