Šport
80 ogledov

Zaigrala v petem mesecu nosečnosti

Mandy Minella Instagram
Luksemburška teniška igralka Mandy Minella je zaigrala v Wimbledonu, na tretjem letošnjem turnirju za grand slam, noseča že štiri mesece in pol.

Enaintridesetletnica, ki je v prvem krogu izgubila dvoboj proti italijanski veteranki Francesci Schiavone, se zdaj pripravlja na materinstvo, s čimer se bo pridružila Sereni Williams in Viktoriji Azarenka.

Minella je dvoboj prvega kroga izgubila dvakrat z 1:6 proti Schiavonejevi, vendar je njena ohlapna oprava, ki je skrivala nabrekel trebušček, pritegnila številne poglede.

"Wimbledon je moj zadnji turnir to sezono," je po dvoboju dejala Minella, ki bo rodila predvidoma konec leta. Številka 82 na svetovni lestvici je objavila fotografijo, na kateri stoji sredi igrišča v All England Clubu, njen mož in trener Tim Sommer pa kleči ob njej in ji poljublja trebuh.

Minella pa še ni povsem končala nastopov v Wimbledonu, saj jo čakajo še dvojice v paru z Latvijko Anastasijo Sevastovo.

Branilka naslova Williamsova pričakuje prvega otroka septembra, zato bo prav tako izpustila nastop v Londonu, nekdanja številka ena Belorusinja Azarenka pa se je komaj junija vrnila v teniško karavano, potem ko je decembra lani rodila sina Lea. V prvem krogu je premagala Američanko Cici Bellis.

 

#orthomolnatal

A post shared by Mandy Minella (@mandyminella) on Jul 4, 2017 at 12:52am PDT

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.