Šport
36 ogledov

Zajokal ob zahvali noseči ženi

andy murray EPA
Britanski teniški igralec Andy Murray se je med zahvalnim govorom po porazu v finalu OP Avstralije zahvalil noseči ženi Kim, s katero pričakujeta prvega otroka.

Uvodni Grand Slam letošnje sezone je bil za Andyja Murrayja pravi čustveni vrtiljak. Drugi igralec sveta je zaigral ob odsotnosti žene Kim Sears, s katero bosta v prihodnji dneh povila prvorojenca.

Murray je še pred začetkom turnirja organizatorjem zagrozil, da bo pri priči zapustil Melbourne, če bo njegova izbranka rodila pred predvidenim rokom, kar se na njegovo (in njihovo!) srečo ni zgodilo.

Za dodatno razburjenje v taboru drugega igralca sveta je poskrbel Nigel Sears, trener Ane Ivanović in Murrayjev tast, ki se je zgrudil na tribuni med obračunom Srbkinje in Američanke Madison Keys.

Murray se je kljub vsem čustvenim pretresom uspel prebiti vse do finala OP Avstralije, kjer pa je še četrtič moral priznati premoč Novaku Đokoviću. Britanec je petkratni finalist turnirja v Melbournu, pred šestimi leti ga je v deželi tam spodaj premagal še Roger Federer.

Aktualni olimpijski prvak se je v zahvalnem govoru spomnil na ženo Kim, ki mu je bila v preteklih dveh tednih v veliko oporo. Murray je z orošenimi očmi in tresočim glasom dejal: ''In moji ženi Kim. Prepričan sem, da gleda doma. Zadnja dva tedna si bila legenda. Hvala za vso podporo. Sem na naslednjem letu domov,'' je visoko noseči ženi sporočil 28-letnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.