Šport
1 ogledov

"Zanimanje Nemcev je kompliment"

zorman_pungartnik_sad_spo_030108_main Žurnal24 main
Za kapetana Celja Pivovarne Laško Uroša Zormana naj bi se zanimali trije nemški giganti. Direktor kluba Roman Pungartnik pravi, da o tem sliši prvič, a da mu je to kompliment.
V vlogi srednjega zunanjega igralca bi imel Uroš Zorman v Rhein-Neckarju (ta je zanj pokazal največ zanimanja) ogromno konkurenco, saj na njegovem položaju tam igrajo Grzegorz Tkaczyk, Børge Lund, Guðjón Sigurðsson in Žarko Šešum.

"Možnost za prestop vedno obstaja. Če se veliki nemški klubi res zanimajo za Uroša, potem je to za nas lahko samo kompliment," se je na informacijo, da naj bi se za kapetana Uroša Zormana zanimali Lemgo, Kiel in Rhein-Neckar, odzval direktor celjskega kluba Roman Pungartnik.

Za ponudbe slišal prvič
Nekdanje desno krilo slovenske reprezentance sporoča, da so v klubu že od nekdaj odprti za pogovore: "V prvi vrsti se mora igralec s tem strinjati, šele potem se lahko začnejo pogajanja o prestopu. Če obstaja želja za odhod, nikomur v klubu ne želimo delati preglavic. Sicer pa o zanimanju omenjenih klubov slišim prvič." Tudi glavni protagonist Uroš Zorman je po poročanju MMC o zanimanju terceta včeraj slišal prvič.

"Uroš je impulziven"
Direktor se je dotaknil tudi odnosa med Zormanom in trenerjem Zvonimirjem Serdarušićem. "Uroš se je v določenem trenutku odzval tako, kot pač zna. Vsi vemo, kako impulziven igralec je, in zaradi tega, ker je nekaj sezon igral v Španiji, se je želel še posebno izkazati," je sklenil Pungi in zagotovil, da bo Zorman v nedeljo proti Kielu nastopil v dresu Celja Pivovarne Laško, razen če se vmes dejansko pojavi eden izmed nemških velikanov in ga odkupi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.