Šport
16 ogledov

Zaostajali štirikrat, a zmagali

Colorado je s peto zmago zapored vodilna ekipe severozahodne divizije. (Foto: Re Žurnal24 main
Colorado Avalanche so zaostajali štirikrat, se vselej vrnili v igro in na koncu zmagali v podaljšku. Gol za zmago s 6:5 nad Ottawo Senators je dal Matt Duchene (njegov drugi na tekmi).

Branilci Stanleyjevega pokala Chicago Blackhawks so na domačem ledu suvereno s 4:1 odpravili najboljše moštvo lige NHL v sezoni 2007/08 Detroit Red Wings, sicer trenutno vodilno moštvo zahodne konference. Tomaš Kopecky je za Chicago, ki je igral brez Patricka Kana in Mariana Hosse, zadel dva gola, med strelce sta se vpisala še Patrick Sharp in Bryan Bickell, novinec v vratih Chicaga Corey Crawford pa je ubranil 29 strelov v svoji komaj osmi tekmi. V preostalih tekmah so Nashville Predators s 3:1 premagali New Jersey Devils, Florida Panthers so bili boljši od Buffalo Sabres (6:2), moštvo Colorado Avalanche pa je v podaljšku premagalo Ottawo Senators (6:5).

Liga NHL, tekme 18. 12.

Chicago Blackhawks : Detroit Red Wings 4:1
Kopecky dva; Sharp, Bickell; Eaves

Florida Panthers : Buffalo Sabres 6:2
Reasoner dva, McCabe, Frolik, Booth, Weiss; Roy, Connolly

New Jersey Devils : Nashville Predators 1:3
Tedenby; Erat dva, Sullivan

Colorado Avalanche : Ottawa Senators 6:5 (v podaljšku)
Duchene dva, Porter, Galiardi, McLeod, O'Reilly; Karlsson, Michalek, Carkner, Spezza, Alfredsson

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.