Šport
48 ogledov

Zapestnica WSOP je lahko vaša

(Foto: Pokernews.com) Žurnal24 main
Si želite priti do zapestnice, ki jo vsako leto prejme zmagovalec Glavnega turnirja WSOP, brez da bi sploh odigrali 1 samo partijo kart?

Če je temu tako, potem nikakor ne smete zamuditi posebne dražbe, ki jo na eBayu organizira svetovni prvak iz leta 2008 Peter Eastgate, prek katere prodaja kar svojo težko prigarano šampionsko zapestnico ter še nekaj svojih ročnih ur.

Kot pravi 25-letni Danec, ki je v začetku poletja že presenetil z objavo, da bo poker za nekaj časa postavil v kot, ter se raje posvetil drugim rečem, mu spominkov na osvojeni naslov res ne manjka, zato odločitev, da se loči od zapestnice ni bila težka. To odločitev je še olajšalo dejstvo, da Eastgate nikoli ne nosi nakita, vse od velike zmage pa se je na zapestnici zgolj nabiral prah, zato se je Peter na koncu odločil, da jo raje uporabi v dobrodelne namene.

Tako je prišel do ideje, da bi organiziral posebno dražbo, na kateri bi lahko prodal slavno zapestnico, ki je pospremila 9.119.517 $ nagrade, kolikor je za osvojitev naslova Svetovnega prvaka pred 2 letoma v žep pospravil Danec, ter nekaj ročnih ur, ki jih je v obdobju po zmagi, prejel za darilo. Ker si je želel, da bi imeli prav vsi člani naše skupnosti enake možnosti, da pridejo do zapestnice, je dražbo zastavil kar na svetovno znanem dražbenem portalu eBay, izklicno ceno za zapestnico pa postavil na 16.000 $.

V opisu izdelka lahko na eBayu o zapestnici med drugim preberete, da gre za edinstveno zapestnico, ki jo je izdelalo podjetje Corum, ki je narejena iz 18-karatnega zlata ter okrašena s skupaj kar 291 diamanti. A kljub vsemu temu bogastvu in okrasju, je tisto, kar jo dela res nekaj posebnega, napis "World Series of Poker 2008", saj prav ta napis, v kombinaciji z dizajnom, daje vedeti, da gre za najprestižnejšo zapestnico s tistega prvenstva.

Že kmalu po začetku dražbe so se seveda nemudoma pojavili prvi "firbci", ki so do danes izklicno ceno že povišali na 41.000 $ (32 ponudb), kar je Dancu zagotovo v veliko veselje, saj želi s celotnim izkupičkom te dražbe pomagati predvsem revnim otrokom povsod po svetu in zato bo po tem, ko bo v vseh dražbah izbrana zmagovalna ponudba, ves zbrani denar romal v roke Unicefu.

Če bi se tudi vi želeli potegovati za zapestnico, lahko to prek portala eBay še vedno storite do 25. novembra, ko bomo končno dobili zmagovalno ponudbo celotne dražbe ter seveda novega lastnika Eastgatove zapestnice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.