Šport
24 ogledov

Žaromskis spektakularno nokavtiral Carvalha

Bruno Carvalho Boštjan Tacol
Sobotni borilni spektakel Rumble of the King 2011 v Stockholmu je ponudil nekaj odličnih borb in spektakularni nokavt Dreamovega prvaka Mariusa Žaromskisa, ki je z udarcem z nogo, ki se ga težko opiše z besedami, uničil Brazilca Bruna Carvalha, nekdanjega prvaka slovenske organizacije WFC.

Bruno Carvalho, ki živi in trenira na Švedskem, bo verjetno še nekaj časa razmišljal, kaj ga je zadelo na Rumble of the Kings 2011. Litovec Marius Žaromskis ga je res nokavtiral na spektakularen način in bo zagotovo v različnih izborih kandidiral za najboljšo potezo letošnjega leta.

Dreamov prvak je Carvalha sprva zadel z izjemnim udarcem z nogo, nato pa delo hitro dokončal še z nekaj dodatnimi udarci in potrdil svoj sloves odličnega stand-up borca. A dovolj besed, poglejte video in se prepričajte sami. Carvalho sicer resno razmišlja o protestu, saj naj bi bil Žaromskis tako namazan z vazelinom oziroma podobno snovjo, da ga je bilo nemogoče prijeti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.