Šport
24 ogledov

Zavcu pomagajte izbrati novo walk-in pesem

dejan zavec Saša Despot
Najboljši slovenski boksar Dejan Zavec bo prek svojega Facebook profila, kjer ima več kot 70 tisoč prijateljev, izbral novo walk-in pesem.

Slovenski boksar Dejan Zavec bo za dvoboj z Bethuelom Uushono (Maribor, 24. marec) zamenjal dosedanjo pesem (Black Eyed Peas – I Gotta Feeling) ob prihodu v ring (ang. walk-in song). K izboru nove pesmi bo vključil več kot 70 tisoč Facebook prijateljev, ki bodo s predlogi slovenskemu boksarskemu šampionu pomagali izbrati najprimernejšo pesem.

"Navijači so zame nekaj posebnega, dajejo mi posebno energijo in zagon! Izvrstno se mi zdi, da jih lahko aktivno vključim v izbor pesmi, ki me bo proti Uushoni pospremila v ring. Glede na to, da nas je na moji Facebook strani zelo veliko, se mi zdi ta kanal nadvse primeren za takšno akcijo. Veselim se dobrih predlogov in končnega izbora," je povedal Dejan Zavec (31 zmag, 18 s KO, dva poraza), ki se ta čas v Nemčiji pripravlja na obračun z Bethuelom Uushono (25 zmag, osem s KO, en poraz, en neodločen).

Kot rečeno, izbor bo potekal izključno na uradni Zavčevi Facebook strani, navijači oziroma Dejanovi Facebook prijatelji pa bodo od petka, 2. marca, do torka, 6. marca, vpisali svoj predlog pesmi. Med vsemi predlogi bo Dejan osebno naredil ožji seznam petih pesmi – predlagatelji teh petih pesmi bodo nagrajeni z vstopnicami za dvoboj z Uushono –, med katerimi bo kasneje potekalo še dodatno glasovanje.

Nato bo Zavec dokončno izbral pesem, ki ga bo v soboto, 24. marca, v mariborski dvorani Tabor pospremila v ring. Svojega dokončnega izbora pa ne bo izdal, ampak bo to popolno presenečenje, saj bo pesem dejansko razkrita šele ob prihodu v ring.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.