Šport
21 ogledov

Zavec se ni sestal z Američani

Žurnal24 main
Pred dnevi smo pisali, da se bosta Dejan Zavec in njegov agent Ulf Steinforth v Angliji srečala s predstavniki Shanea Mosleyja, Andrea Berta in Paula Williamsa, a do srečanja ni prišlo.
Trenutno izzivalca nima
Po lestvici verzije IBF Zavec trenutno nima izzivalca. Drugi na lestvici pa je Američan Randall Bailey (41 zmag, 36 s KO, 7 porazov), ki na BoxRec lestvici zaseda 20. mesto.

"Nič se ni zgodilo. Sploh nisem odšel v Birmingham. Upam, da se bo agent zdaj še bolj resno posvetil tej zadevi in takoj, ko bo kaj novega vam sporočim,“ je za zurnal24.si sprva dejal Dejan Zavec. Ptujčan zaradi odpovedi ameriških agentov na Otok sploh ni odpotoval, ampak se je v Birmingham odpravil le njegov agent Ulf Steinforth. "Ulf je odpotoval v Anglijo, vendar tam ni bilo ključnih Američanov, tako da ni bilo nič od vsega skupaj,“ je še dodal Mr. Simpatikus.

V igri vsi najboljši
Kot smo že zapisali bi se Zavec v Angliji sestal s predstavniki Shanea Mosleyja, Andrea Berta in Paula Williamsa, kar pa ne pomeni, da so le ti trije borci njegovi možni nasledniki. "Odprte so vse možnosti. Zelo pomembno pa je predvsem to, kdaj in kje bodo boksali morebitni nasprotniki, koliko bodo imeli počitka. Vse to šteje,“ je povedal Zavec, ki ga letos v ringu skoraj zagotovo ne bomo več videli: "Ulf je imel v načrtu, da bi imel borbo že v decembru, vendar se to zagotovo ne bo zgodilo.

Aktivna pavza
Zavec se po operaciji komolca, ki ga je ovirala pri pripravi na borbo s Poljakom Rafalom Jackiewiczom, počasi že vrača v proces treninga: "Treniram, vendar brez boksa. Delam predvsem na koordinaciji in poskušam popravljati določene zadeve, ki se jih od borbe od Jackiewicza še spomnim. Lahko bi rekel, da je to aktivna pavza,“ je pojasnil Zavec.

Odprte so vse možnosti. Zelo pomembno pa je predvsem to, kdaj in kje bodo boksali morebitni nasprotniki, koliko bodo imeli počitka. Vse to šteje.
Dejan Zavec

"V Sloveniji je vse mogoče"
Najboljšega slovenskga boksarja vseh časov smo opazili tudi na velikem šovu Notpadu lajv?! Jurija Zrneca in Lada Bizovičarja v Stožicah. Mr. Simpatikus je bil navdušen nad predstavo in polnim stadionom. Se lahko zgodi, da bo v prihodnosti tudi Zavec napolnil nov stadion v Stožicah? "O tem ne razmišljam, ampak Slovenija je pokazal, da je vse mogoče. Pred borbo z Jackiewiczem so se mnogi prijemali za glavo in križali, da bo v dvorani največ pet tisoč ljudi, ampak glej ga zlomka dvorana je bila polna,“ je razmišljal Zavec, ki je tudi sam aktivno sodeloval v predstavi, saj je bil poveljnik "rimskih legionarjev“ in jim s tem vrnil uslugo, ko so ga prišli spodbujati na borbo proti Jackiewiczu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.