Šport
23 ogledov

Zelenović iz Zvezde v Celje

V naslednji sezoni bo v Zlatorogu igral Srb Nemanja Zelenović. (Foto: Gregor Kat Žurnal24 main
Rokometni klub Celje Pivovarna Laško je podpisal pogodbo s Srbom Nemanjo Zelenovićem. Desni zunanji igralec, ki trenutno brani barve Crvene zvezde, bo v Zlatorogu ostal dve sezoni.

Ekipa Celje Pivovarna Laško je sklenila pogodbo z občasnim članskim reprezentantom Srbije, desnim zunanjim igralcem Nemanjo Zelenovićem, ki bo v Celju nastopal od sezone 2011/2012 dalje, poroča klubska spletna stran. 21-letni Zelenović igra za Crveno zvezdo, kjer za člansko zasedbo nastopa od sezone 2006/07 dalje. Sicer je bil prav tako član vseh mladih selekcij srbske reprezentance (še vedno je mladinski reprezentant, kjer se je v okviru priprav pred kratkim pomeril s slovensko mladinsko vrsto), kjer je ves čas med najboljšimi strelci. V zadnjem času je vse pogosteje na spisku srbske članske reprezentance, kjer ga mnogi v prihodnje vidijo kot stalnega člana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.